SCHOOLKLEDING LATEN BEDRUKKEN?

Turnkleding of schoolkleding laten bedrukken? Of wil je gepersonaliseerde schoolspullen tegen een betaalbare prijs aan de ouders aanbieden? Dan loont het zeker de moeite om een offerte bij Voel aan te vragen. Zo voorzien we al een heleboel kleuterscholen, lagere- en secundaire scholen van turnbroekjes, schoolshirts, turnzakken en sporttassen.

Wil je dit jaar het logo van je school zien pronken op de turnoutfits van jouw leerlingen? Goed nieuws! Wij specialiseren ons in het voordelig bedrukken en borduren van kleding voor scholen.

BEDRUKTE SCHOOLKLEDING WAAR JE LEERLINGEN ZICH GOED IN VOELEN

Bij Voel vind je shirts, broeken, polo’s, sweaters of petjes met opdruk van uitstekende kwaliteit en geschikt om te dragen bij alle schoolse activiteiten. Stel een leuke outfit samen en laat de nieuwe schoolkledij bedrukken door Voel met het logo of de naam van je school.

Safety first! Laat je leerlingen opvallen in het verkeer met een gepersonaliseerd fluo veiligheidsvestje. Onze veiligheidshesjes zijn beschikbaar in fluo geel, oranje en groen. Wil je extra de aandacht trekken? Voorzie iedereen van een fluo coverbag voor hun rugzakjes of flashy fietsvlagjes. Stuur je leerlingen met een gerust gevoel de baan op!

PROMOTIONELE KLEDING VOOR JOUW SCHOOL

Stel: je organiseert een opendeurdag, gaat met enkele klassen op sportdag of je slaat de handen in elkaar voor een heerlijk eetfestijn. Op al deze evenementen wil je herkenbaar zijn als school, toch? Met promotionele kleding kom je goed gekleed voor de dag en is het voor alle aanwezigen meteen duidelijk wie deel uitmaakt van je school. Heb je een oudercomité op school? Ook voor deze enthousiaste ploeg kan Voel bedrukte kleding voorzien. Steel de aandacht en personaliseer de outfits van je medewerkers met jouw schoollogo of slogan.

GADGETS EN SIGNALISATIE OP SCHOOL

Wil je jouw medewerkers in de watten leggen met een leuk eindejaarsgeschenk? Of wil je de leerlingen een leuke gadget geven met het logo van de school? De mogelijkheden zijn eindeloos. Van drinkflessen en petten tot zonnebrillen en hippe totebags. Ontdek ons assortiment in de webwinkel.

Ook voor signalisatie kan je terecht bij Voel. Ben je op zoek naar banners of vlaggen om van jouw schoolevenement een echt succes te maken? Dan staan wij voor jou paraat!

ONLINE CATALOGUS

RECENTE PROJECTEN

ONZE MERKEN

Voel staat garant voor een goede kwaliteit met een scherpe prijs. We bedrukken je logo piekfijn in de gewenste kleuren en met de beste druktechnieken. Zit je nog met vragen? Contacteer ons, alles kan, niets moet!