DUURZAME EN COMFORTABELE KLEDING VOOR HET WERK

Werkkleding moet zowel functioneel als comfortabel zijn. Vaak draag je je werkkledij in de week meer dan je alledaagse kleren. Daarom is het belangrijk om op je werk kleding te dragen waar jij je echt goed in voelt.

Nood aan werkkledij waar je je goed in kan bewegen met een comfortabele pasvorm? Voel heeft kwalitatieve pulls, t shirts, fleeces en werkbroeken voor iedere werksituatie. Moeten de stoffen opgewassen zijn tegen ruwe omstandigheden zoals guur weer of voorbijrazend verkeer? Voel verzorgt voor elke job de geschikte uitrusting. Zo blijven de outfits er ook na talloze keren wassen goed uitzien.

gepersonaliseerde werkkledij

WERKKLEDING PERSONALISEREN MET JE BEDRIJFSLOGO

Waarom met je werkkledij geen reclame maken? Het zorgt voor een professionele look en herkenbaarheid bij je medewerkers. Zet je bedrijfsnaam of logo in de kijker op de werkoutfits. Het ideale marketingmiddel, als je ’t Voel vraagt! Bovendien bevordert dit het teamgevoel bij je medewerkers én geeft je naamsbekendheid een boost.

Daarnaast hoeft het laten borduren of bedrukken van kleding geen gat in je budget te slaan. We doen het voordelig en resultaatgericht, met de juiste druktechnieken.

MEER ZICHTBAARHEID MET REFLECTIE- EN VEILIGHEIDSKLEDIJ

Zijn jouw medewerkers in alle weersomstandigheden goed zichtbaar? Mist, regen en de donkere dagen zorgen voor gevaarlijke situaties… Hierbij dragen veiligheidskleding met reflectiestrips en felle kleuren bij aan de veiligheid van je personeel. Laat je medewerkers zien en laat zien dat je bedrijf betrokken is!

fluokledij bouw

ONLINE CATALOGUS

RECENTE PROJECTEN

ONZE MERKEN

We hebben een ruim assortiment werk- en veiligheidskleding van diverse merken. Ook voor bedrukking en borduring kan je volledig op onze expertise rekenen.