BEDRIJFSKLEDING MET JOUW IDENTITEIT

Al je medewerkers uitrusten met een bedrijfsoutfit is een hele opgave… Hiervoor neemt Voel graag zoveel mogelijk het werk uit jouw handen. We verzorgen de hele nieuwe kledinglijn van je bedrijf, van A tot Z. Of je nu op zoek bent naar T-shirts, sweaters, hemden of jassen: Voel heeft het in huis!

bedrijfskleding kaaskraam

MEDEWERKERS DIE ZICH GOED VOELEN

Bedrijfskleding zorgt voor een uniform groepsgevoel bij je medewerkers. Bovendien verhoogt het de herkenbaarheid en visibiliteit van je onderneming of organisatie. Maak van je personeel echte vertegenwoordigers en geef ze een professionele look. Uniformiteit wordt jouw troef!

TIL JE ORGANISATIE NAAR EEN HOGER NIVEAU MET GEPERSONALISEERDE BEDRIJFSKLEDING

Klaar om de concurrentie te overtreffen en jouw bedrijf eruit te laten springen? Komt jouw bedrijfsimago en herkenbaarheid op de eerste plaats? Personaliseer dan jouw promotie- en beroepskledij met je logo of slogan. Bij Voel kan je terecht voor het bedrukken van alle kledingstukken en bijhorende gadgets.

bedrijfskleding gadget
bedrijfskleding 10 miles

GEBORDUURDE OF BEDRUKTE BEDRIJFSKLEDING

Organiseer je een teambuilding? Of ga je naar een bedrijfsevenement? Val op en maak reclame met bedrukte bedrijfsoutfits of promokleding. Wanneer je met je medewerkers rondloopt in een T-shirt of trui met opdruk van je logo, krijg je meer naamsbekendheid.

ONLINE CATALOGUS

RECENTE PROJECTEN

ONZE MERKEN

Wij bedrukken textiel voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren zoals transport, verzorging, horeca, vrije beroepen, scholen, tuinaannemers of bouwaannemers. We personaliseren alles, in elke gewenste kleur en in een kwaliteit die vele wasbeurten en intensief gebruik doorstaat!