TEXTIELDRUK

ONZE DRUKTECHNIEKEN

Dankzij jarenlange ervaring weten we precies welke drukmethode bij je bestelling past. Hieronder leer je meer over de verschillende technieken. Zeefdruk en borduring zijn onze meest gebruikte technieken om kleding te personaliseren.

Transferdruk

Transferdruk is perfect voor logo's met veel kleuren en kleine details of kleurovergangen. We persen als het ware het logo rechtstreeks op de stof. Deze techniek gebruiken we vaak voor het bedrukken van kleding in polyester (loopshirts bijvoorbeeld) of softshell jassen.

Borduren

Borduren is het machinaal stikken van een bepaald patroon op de kledij. Een borduring is erg sterk en komt goed tot zijn recht op bijvoorbeeld petten, jassen, handdoeken, schorten, polo’s,… Met borduring krijgt je kledij een kwalitatieve uitstraling. De prijs voor een borduring is afhankelijk van de grootte van het logo. Het aantal kleuren heeft geen invloed op de prijs.

Zeefdruk

Dit is een druktechniek waarbij inkt door een zeef op kleding wordt aangebracht. Zeefdruk is ideaal voor logo’s in één of twee kleuren. Per kleur is namelijk een opstartkost van toepassing. Een bedrukking in zeefdruk is wel duurzaam en blijft daarom interessant voor zowel kleine als grote aantallen.

Direct print

Deze techniek is vooral geschikt voor veelkleurige ontwerpen of voor kleine oplages. Het textiel moet wel minimaal uit 80% katoen samengesteld zijn. Je kan direct print het best vergelijken met het afdrukken van een logo op papier. Alleen komt de print in dit geval op het textiel.

SIGNALISATIE

BOUWBORDEN, VLAGGEN, BOUWHEKDOEKEN, AUTOBELETTERING

JOUW BEDRIJF IN DE KIJKER

Wil je indruk maken? Dan is het belangrijk dat je gezien wordt! Kies voor sterke visuele communicatie in de vorm van bouwborden, vlaggen of bouwhekdoeken.

Vergroot de visibiliteit van jouw organisatie nog meer met reclame op de ramen. One way vision raamfolie of stickers met een boodschap vallen zeker op. Of plaats een stoepbord voor de deur. Tot slot kun je ook jouw bedrijfswagen of auto laten beletteren of bestickeren en je krijgt als het ware een rijdend visitekaartje.

Als jouw partner van het eerste uur staat Voel in voor al je signalisatie. Vraag jouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Werfbord bouw bedrukt door Voel

GADGETS

UNIEKE GESCHENKEN, GADGETS EN PROMOTIEARTIKELEN

PERSONALISEER EN VAL OP

Ben je op zoek naar een geschenk voor je werknemers? Of wil je graag iets meegeven aan je klanten op je opendeurweekend? Gadgets zijn leuke hebbedingen die, als je ze laat bedrukken met je logo of bedrijfsnaam, mee bouwen aan de visibiliteit van je bedrijf.

Het aanbod aan gadgets is quasi oneindig. Zoek je een specifiek artikel of weet je niet meteen welk gadget je wil geven? Voel helpt je een keuze maken in het assortiment.

ONLINE DIENSTEN

VERKOOP JOUW BEDRUKTE KLEDING ONLINE

Heb je als club heel wat administratie om de juiste kleding aan te kopen voor jouw leden?

Volg dan het voorbeeld van Chiro Sint-Agnes in Stekene en bied kleding of gadgets online aan. Een samenwerking met Voel bespaart je heel wat tijd én kopzorgen! Bekijk hier hun online shop en laat je inspireren.

Hoe werkt het?

  • Voel maakt een webpagina met jouw artikelen. Het kan gaan om kleding die je op stock hebt of artikelen die je pas laat maken als de bestelperiode voorbij is.
  • Deel de link naar jouw webpagina met je leden. Zo kunnen ze online bestellen en afrekenen.
  • Jouw leden halen hun bestelling af op de club of je werkt met een verzending.

 

Waarom jouw eigen online shop?

Goed stockbeheer
Als je werkt met stockartikelen dan hou je vanaf nu eenvoudig zicht op het aantal stuks in stock.
Maak je gebruik van een bestelperiode? Dan bestel je voortaan enkel nog de kleding die al online werd verkocht.

Minder manuele opvolging
Je leden moeten niet meer bestellen per mail of via een bestelformulier. Je weet op elk moment hoeveel stuks besteld zijn in welke maat. Manueel tellen is dus verleden tijd.

Sneller inkomsten
De betaling gebeurt direct na de online bestelling. Geen gedoe meer met cash geld.

Verdien extra centen voor jouw club
Bied af en toe nieuwe artikelen aan je leden aan en bestel deze pas als er voldoende interesse voor is.

Maak het jezelf gemakkelijk en laat Voel jouw kleding of gadgets online zetten. Interesse? Mail of bel ons voor een afspraak en kom meer te weten over de mogelijkheden!

Ook scholen en bedrijven kunnen van deze diensten gebruik maken.

ONZE MERKEN